Seiner Krisztián

A fényképezés 10 százalékban technika, 90 százalékban kommunikáció. – Szipál Péter

Egy idézettel kezdem az egyik legjobb fotós szakembertől, akivel én is nagymértékben egyetértek. Bár természetesen nagyon fontos a technika, de ahogy egyre több és több tapasztalatot gyűjtök a szakmában, annál jobban látom, hogy mennyire fontos a kommunikáció, megbeszélés, egymásra figyelés és egymásra hangoltság.
A legfontosabb, amire a fenti idézet is utal, hogy a fotó nagyon kommunikatív eszköz, hangulatokat, érzéseket, életszemléletet közvetít, képes akár egy korszakot is jellemezni a maga valóságában. Munkáimmal arra törekszem, hogy én is visszaadjam a mai idők hangulatát, szépségét vagy éppen visszásságát is. De mindenképpen az őszinteség az elsődleges célom.
Portréimban, modellfotóimban a kor divatját, női ideálját igyekszem követni úgy, hogy közben a fotóalany és én is elégedettek legyünk az eredménnyel. Gyermek- és családképeimmel szeretném átadni a szeretet és összetartozás érzését és a még tiszta, gyermeki őszinteséget. Külső felvételeimnél a város sokszínűsége és a természet szépségei iránt érzett csodálatomat mutatom meg, és ha modell is kerül a fotókra, akkor a személyre való hatását is. Esküvői képeimnél a szoros kötelékre, az együtt gondolt jövőre, az egymás iránt érzett érzelmekre fektetem a hangsúlyt.
Fotóim személyközpontúak, így kellő őszinteséggel és tisztelettel irányulnak a modell felé, szem előtt tartva annak kívánságait is.

Ha tetszenek a munkáim és szeretnél igényes felvételeket magadról, családodról bármilyen esemény alkalmából, keress bizalommal.

Üdvözlettel,
Seiner Krisztián

Share This: