Stúdió bérlés

Kedves érdeklődő!

A fészekstúdió egy fotózási helyszín, mely lehetőséget nyújt kezdő vagy haladó fotósok számára, akik nem rendelkeznek saját stúdióval. Gyakorolni, tanulni, alkotni szeretnének különböző technikai vagy beállítási újdonságot. A stúdió tökéletes kialakításával elsajátíthatják a modell- és glamourfotózás, baba-mama, családi vagy portrékészítést. Állat barát tulajdonos és stúdió.

A műterem 40 négyzetméteres területén megtalálhatóak az alap 2.7 méter és a 1.5 méter széles, fehér, fekete hátterek. Gyakorolható a greenbox technika. Változatos falfelületeket is találhattok (téglafal sarok, babafal), valamint a vászon előtt, a plafonról 3 db 1m lánc nyúlik le, ami csak a fantáziádra van bízva, mit akasztasz rá. Akár rövidebb mini fotózásokra is tökéletes helyszín, egy családi emlékkép, egy kis portfólió, néhány kép gyorsan.

A teremben számos kellék, kiegészítő áll rendelkezésre a tökéletes kép elkészítéséhez (hintaszék, kanapé, anyagok, gyerekjátékok, bőröndök, stb.)  Itt találod őket.

A sminkszoba-öltöző tágas, megfelelő munkahely a sminkes és a fodrász munkatársaknak is. Megnyugtató, barátságos környezet a fotózásra érkező modelleknek.

A szakmai segédlet a fotózások alatt bármikor igénybe vehető, külön díjazás nélkül.

Technikai felszereltség: fighter 600w vakuk, fényformálók, softboxok, körfény, szélgép, füstgép található a fészekstúdióban. Itt találod őket.

Gyakorlati és elméleti előadások.

A fészekstúdió lehetőséget nyújt azoknak, akik tovább szeretnének lépni a fotózás minden területén. Délutánonként és hétvégén délután előre egyeztetett időben kis csoportos gyakorlati és elméleti előadásokat tartunk. Az előadásokat egy szakképzet profi fotós tartja. Az elméleti rész 5 alkalmas, 3 órás előadásokat foglalnak magukban. A gyakorlati része 5 alkalom 3 órás előadásban.

A lakás teljes területén free-wifi lefedettség van.

Parkolás:

A Hungária krt. Ezen szakaszán és a környékbeli utcákban van lehetőség a parkolásra. A Parkolás fizetőssé vált Hétköznap 265ft/óra, Hétvégén és munkaszüneti napokon Ingyenes

Tömegközlekedés:

A stúdió 50m körzetében az 1-es villamos, 5, 7, 107, 110, 112, 133, 233, 239, és a fekete 907, 973, 979 buszok megállója is megtalálható. 100 méterre található a zuglói vasútállomás.

Nyitvatartási idő:

A fészekstúdió 10-20 óráig várja a vendégeket a hét minden napján! Előre egyeztetett időpontokban akár a nyitva tartástól eltérő időpontokban is.

Nyitvatartási idő alatt előre egyeztetett időpontban lehet a műtermet bérelni. Műteremben a minimális bérlés 2 óra. A stúdió bérlésének időintervalluma azonban megköveteli a pontos kezdést és a pontos befejezést!

Van lehetőség 1 órás foglalásra is. Ennek a mindenkori óradíjon felül +50% a plusz költsége, kivéve  ha meglévő foglalás közé esik vagy meglévő foglalás után vagy elé esik. 

Lemondási Biztosíték.

Bérleti naptól számított 1 héttel való lemondásra van lehetőség. Ez térítésmentesen történik.

Bérleti naptól számított 3 nappal vagy bérleti napon való lemondás a lefoglalt idő és annak az összegének 50% terítendő.

Share This: